Website for Tourist Entertainer jobs in Spain

Online cursus Animator voor toeristen

Informatie aanvragen

Wij zullen je informatie toesturen.

Request info

Share

VOOR WIE IS DE ONLINE CURSUS

Internationaal

Engelse training
De online cursus Animator werd samengesteld in het Engels voor jonge mensen die geen ervaring hebben met animatie, maar toch graag willen werken als entertainer voor toeristen. De enige vereisten zijn een degelijke kennis van het Engels en open staan voor werk in Spanje.

Flexibel

Zelfstudie
80 uren zelfstudie verspreid over 21 dagen. De cursus Entertainment wordt gegeven door professionele animatoren en het programma omvat Public Relations, sportactiviteiten, spelletjes voor kinderen en avondvoorstellingen, microfoontechnieken en veel meer.

ONDERWIJSMETHODOLOGIE

Interactief

Online campus
Het is een interactieve cursus. Elke maand gaat een nieuwe cursus van start zodat alle leerlingen tegelijk kunnen beginnen.
Hierdoor wordt de cursus effectiever en hebben studenten de mogelijkheid deel te nemen aan groepsactiviteiten en forums te gebruiken.

Praktisch

Leuk onderwijs
Het programma leert de theorie aan via multimedia zoals video’s en afbeeldingen. De personen in de clips zijn geen acteurs maar professionele animators. Als je besluit de cursus te volgen wordt je hier ook zelf bij betrokken: je moet thuis je eigen video’s maken.

WERKEN IN SPANJE

Kiri nam deel aan de allereerste promotie van de Acttiv online cursus Hotelentertainment en kreeg, na het succesvol afronden van de cursus, een job aangeboden op Majorca.

Acttiv ontwikkelde deze opleiding voor toekomstige professionals die lid willen worden van het Acttiv team. Alle deelnemers die ons tonen dat ze het waard zijn,  worden tewerkgesteld in één van de meer dan 150 toeristische bestemmingen waar Acttiv actief is.

De online cursus is internationaal, maar Acttiv kan alleen Europeanen aannemen. Het contract dat Acttiv aanbiedt aan beginners is een permanent seizoencontract met een salaris van ongeveer €700-900. Elke werknemer van Acttiv wordt geregistreerd bij de Spaanse sociale verzekeringen, is bij Fremap verzekerd tegen werkongevallen en heeft een wa-verzekering . Daarnaast zijn kost (3 maaltijden per dag) en inwoning (kamer of gedeeld appartement) inbegrepen.

Download het online cursusprogramma.

Hoe kun je je inschrijven voor de animator training?

Als je je wilt inschrijven voor de cursus moet je het aanvraagformulier opsturen samen met een bevestiging van de betaling naar rrhh@acttiv.net. Wij reserveren dan een cursusplaats reserveren. De opleiding KOST €180.

We beantwoorden je vragen graag. Neem gerust contact met ons op via Skype of vul het contactformulier bovenaan deze pagina in. We zullen je dan verder informeren.

CASTING VOOR HOTEL EN CAMPING ENTERTAINERS

Gedurende het gehele jaar worden meerdere castings georganiseerd in verschillende Europese steden. De castings worden of individueel georganiseerd of als deel van een reeds besloten Job of Toerisme beurs. Elke castings is anders, in alle castings worden persoonlijke sollicitatiegesprekken gehouden en in de grotere castings zijn er ook actieve rondes (dans, acteren, presenteren).


Met of zonder ervaring in animatie, wij waarderen:

 • Ervaring of cursus fitness en/of wellness instructeur
 • Dans en/of ervaring
 • Studie, cursus, stage ald kinder begeleider

Bekijk de komende castings in Europa (je wordt dorrgestuurd naar Animajobs.com)

+ Info? Bezoek Engelstalige site

Live Support

09:00-18:00 GMT+1
Tatiana (Spanish, France, English)

Alex (Spaans, Engels, Duits)

Acttiv Team

 • Algemeen Directeur bij Acttiv
  Ignacio Gil
  Algemeen Directeur bij Acttiv
  LinkedIn
 • HR Manager op de Canarische eilanden
  Annelies Romijn
  HR Manager op de Canarische eilanden
  LinkedIn
 • Coördinator op de Balearen
  Chantal Drieenhuizen
  Coördinator op de Balearen
  LinkedIn
 

Neem contact met ons op via +34 91 432 4363 of e-mail rrhh@acttiv.net voor verdere informatie. | Copyright 2012|. All right reserved to Acttiv leisure projects S.L.

Creative Commons License
This work is licensed underAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.