Website for Tourist Entertainer jobs in Spain

Werk in Spanje als animator

Solliciteer nu

Vertel wat voor opleiding je gevolgd hebt en wat je hobby’s zijn. Ons HR Team kan je verder helpen door je de juiste opleiding aan te bieden of zelfs direct een baan.

Word een Acttiv Entertainer

STUUR ONS JE CV
 • Engelstalig formulier
 • Stuur ons je cv en een geweldige, grappige foto waar je helemaal op staat
Share

JOBOMSCHRIJVING

Vereisten

Opgewekte personen
Jonge Europeanen tussen 18 en 27 jaar oud die creatief en dynamisch zijn. Je moet Engels en één andere vreemde taal kunnen spreken. Personen met een opleiding in kleuteronderwijs, toerisme, sport of dansen hebben een voorsprong. Kandidaten die niet voldoen aan deze eisen kunnen een online animatiecursus volgen.

Verantwoordelijkheden

Public Relations
Hoofdverantwoordelijkheid is het verzorgen van de vakantiesfeer op een toeristische bestemming:
- Altijd glimlachen
- Wees beleefd en attent tegenover de gasten.
- Organiseer activiteiten voor elke leeftijd, van spellen voor kinderen tot sport voor volwassenen.
- Verzorg het avondprogramma.

WANNEER EN WAAR WERKEN

Het hele jaar

Canarische Eilanden
Acttiv Tourist Entertainers krijgen de kans om het hele jaar door te werken in club hotels en hotels met 3, 4 en 5 sterren op de Canarische Eilanden: Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife en Gran Canaria.
Werk in grote ketens zoals Atlantis Hotels, IFA Hotels, Paradise Resorts, Sandos Hotels, Lopesan Resorts of H10 Hotels.

Hoogseizoen

Balearen / Spaanse vasteland
Acttiv biedt de mogelijkheid om voor 3 tot 6 maanden te werken tijdens het zomerseizoen op de Balearen (Majorca, Menorca, Ibiza) en op het Spaanse vasteland: Barcelona, Girona, Tarragona, Valencia en Andalusië. Werk op campings en in hotels zoals Camping El Delfín Verde of Barceló Hotels.

Functies

 

Entertainers voor toeristen zijn teamwerkers die verantwoordelijk zijn voor creëren van een aangename omgeving in een vakantieoord. Ze organiseren activiteiten die zijn opgesteld door de hoofdanimator.

Er zijn het hele jaar door verscheidene vacatures beschikbaar op basis van de verschillende animatieactiviteiten:

 • De hoofdanimator is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het recreatie- en entertainmentprogramma en voor het management van het entertainmentteam. Hij/zij is de schakel tussen het team en het hotelmanagement.
 • Hoofd van de Miniclub, Babyclub & Miniclub entertainers zijn creatieve jonge mensen met een diploma in peuter-/kleuteronderwijs en/of ervaring in het zorgen voor kinderen.
 • Algemene animators zijn entertainers die graag op in de spotlights staan, microfoon in de hand, en die in staat zijn sportevenementen te organiseren voor volwassenen en speurtochten voor kinderen.
 • Sportanimators zijn entertainers die in staat zijn alle soorten activiteiten en toernooien te organiseren, van strandvoetbal en volleybal tot boog- en kruisboogschieten.
 • Fitness & Welzijn entertainers zijn gekwalificeerde trainers en instructeurs die ervaring hebben in het geven van fitnesslessen zoals aqua gym of stretch en fitness disciplines zoals yoga of body balance.
 • Dansanimators / Zanganimators / dj-entertainers zijn de sterren van de avondvoorstellingen.
 • De entertainment verslaggever maakt foto’s en video’s om die op Facebook en sociale netwerken te posten.

FAQ

Wat voor contract krijg ik?
Acttiv-entertainers krijgen een permanent seizoencontract. Ze worden geregistreerd bij de Spaanse sociale verzekeringen, zijn bij Fremap verzekerd tegen werkongevallen en hebben een wa-verzekering. Daarnaast zijn kost (3 maaltijden per dag) en inwoning (kamer of gedeeld appartement) inbegrepen.

Ik kreeg te horen dat jobs als animator een soort vakantie zijn
Oh-oh! Wij weten niet wie je dit heeft verteld, maar dit is absoluut niet waar! Het is fout om aan te nemen dat deze job als een vakantie kan worden gezien! Het is een job waarbij je je aan een schema moet houden en professionele verplichtingen moet nakomen. Daarnaast is het natuurlijk wel zo dat je in je vrije tijd kunt genieten van de voordelen die horen bij werken in Spanje en het leven in een kustgebied.

Ik heb geen ervaring als entertainer voor toeristen, kan ik bij jullie werken?
Kandidaten zonder ervaring kunnen zich aansluiten bij onze cursus Online Introduction to Tourism Entertainment, een 80 uren durende internationale cursus in het Engels, gebracht door leerkrachten met ervaring in deze branche.

Na 21 intense online werkdagen zullen de deelnemers die willen werken als entertainer voor toeristen en die ons getoond hebben dat ze het waard zijn, worden toegevoegd aan de vacaturebank van Acttiv.

+ Info? Bezoek Engelstalige site

Live Support

09:00-18:00 GMT+1
Tatiana (Spanish, France, English)

Alex (Spaans, Engels, Duits)

Acttiv Team

 • Algemeen Directeur bij Acttiv
  Ignacio Gil
  Algemeen Directeur bij Acttiv
  LinkedIn
 • HR Manager op de Balearen
  Annelies Romijn
  HR Manager op de Balearen
  LinkedIn
 • Coördinator op de Balearen
  Chantal Drieenhuizen
  Coördinator op de Balearen
  LinkedIn
 

Neem contact met ons op via +34 91 432 4363 of e-mail rrhh@acttiv.net voor verdere informatie. | Copyright 2012|. All right reserved to Acttiv leisure projects S.L.

Creative Commons License
This work is licensed underAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.